Sosluk Sütlük
Bu kategoride ürün bulunamadı.
Granit Sosluk ve Granit Sütlük Modelleri
Mutfak
malzemelerinin hazırlık aşamasında yıpranmaması, zarar görmemesi adına bazı
malzemeler üretilmesi önemlidir. Birçok malzeme ürünlerin sıcaklığına
dayanamayabilir. Aynı zamanda ürünlerin bazı materyallerin zararlı
malzemelerinden etkilenmemesi gerekir. Bu konuda süt kaynatmak ve sos yapmak
adına ayrı malzemelere ihtiyaç vardır. Granit ürünlerin birçok mutfak gerecinde
tercih edilme sebepleri arasında en önemlisi sağlıklı olmasıdır. Birbirinden
farklı sosların yapıldığı, süt kaynatılan ve güzel bir mantı üzerine
yapacağınız özel hazırlık için aynı özellikte bir ürüne sahip olmanız gerekir.
Süt,
kaynadığında birçok cezve materyaline zarar verir. Yüksek kaynama noktasına
sahip olan ve uzun sürede soğuyan sütünüzü kaynatmak için metal cezve yerine, granit sütlük kullanmanız tavsiye
edilir. Kaynatma sonrası süt lekesi zor çıkan lekeler arasındadır. Granit
sütlük ise bu konuda sütün malzemeye yapışmasını engeller. Kullanım sonrası
kolaylık elde temizlenebilir.
Mutfak
hazırlıklarınızda özellikle yemeğin tamamlanması için en son hazırlanan ve
yemeğe asıl lezzeti veren meyane, sos gibi karışımların hazırlanması özen
ister. Sıvı yağın kızgın hale gelmesi, özel baharat ve soslarla birleşmesi
sonucu birçok ürün zarar görür. Granit sosluk ürünlerimizde ise bu sorun
yaşanmaz. Bunun nedeni granit sosluk
ürünlerimizi yanmaz ve yapışmaz özelliğe sahip olmasıdır. Sosunuz hazırlık
materyaline yapışmaz ve yemeğinizle buluşur. Malzemenin ziyan olması
engellenir, malzemeniz zarar görmez, sosunuzun sıcaklık seviyesi ve kıvamı
dilediğiniz gibi olur.